Er zijn geen pups meer vrij van deze worp!!


Hier volgt informatie over de G worp welke geboren is op 27 maart 2021. Wekelijks volgt er een nieuwe update met foto's. 


10 april 2021

 

Het gaat erg snel, de pups zijn nu alweer 2 weken. En wat zien we een verschil. De oogjes zijn geopend (het zicht is echter nog erg beperkt maar wordt elke dag beter). Ze zijn veel aan het oefenen met lopen, zitten, krabben maar ook blaffen en jawel piepen. Het beginnen nu echt kleine minihondjes te worden. Kijk maar eens goed naar de foto's van de eerste week en nu. Moeder Pip is een supermoeder. Erg cool en relaxt gaat ze met de pups om en de pups groeien als kool. Sommigen groeien wel heel erg hard. Het is echt genieten hoe goed het gaat. Er is geen enkele complicatie!! Heel fijn. Hopelijk blijft dit ook verder zo doorgaan!!

2 april 2021

 

De pups hebben hun eerste week bij ons er alweer opzitten. En wat doen ze het allemaal goed. Ze groeien echt als kool. Maar eigenlijk is het ook wel een beetje saai. Wat ze eten/slapen/eten ect. Het kruipt een beetje door de werpkist en je hoort van die gebeurlijke geluidjes. Ze moeten nog een hele ontwikkeling doormaken. Hoe mooi is het niet op als fokker hun hierin te mogen begeleiden!! Heel gaaf. Maar nu eerst weer de foto's. 


Hieronder de foto's van de eerste week!!


27 maart 2021

 

Een onrustige nacht volgt en ook de zaterdag begint onrustig. Het wachten is op de serieuze weeën. Die komen aan het eind van de middag. Dan worden de pups een voor 1 probleemloos geboren. Geweldig. Het zijn 4 reutjes en 4 teefjes!! Het is een mooie mix. 


 

26 maart 2021 

De ochtend begint zoals alle ochtenden beginnen. Maar in de loop van de middag avond verandert het gedrag van Pip. Ze wordt onrustiger en begint wat te hijgen. De eerste fase van de bevalling is begonnen. Ze heeft weinig eetlust en graaft verschillende gaten in de tuin. 


9 maart 2021

Het gaat heel erg goed met Pip. Maar je kunt wel merken dat ze goed zwanger is. Ze heeft erg veel honger, haar buik groeit als kool en ze doet het erg rustig aan. Ze begint al echt te waggelen. Ze krijgt extra voeding en ze mag de hele dag relaxen. Ze ligt veel in de auto te slapen. Dat vindt ze echt heel fijn. Ze moet nog 3 weken. Volgende week beginnen we met de voorbereidingen en de kraamkamer in orde te maken. De eerste namen zijn al bedacht. Dit keer beginnen de namen van de pups met de letter G.


23 februari 2021

 

Yesssss

Vanmiddag heeft er een echo plaatsgevonden van Pip om te kijken of de date met Scotty is gelukt en of ze dragend is van puppy's. En ja hoor.... we zijn erg blij te kunnen vertellen dat wij eind maart weer puppy's verwachten!!


Papa Scotty (Higgens vom Rollbach)
Papa Scotty (Higgens vom Rollbach)
Pip (Fraulein Souris Baby Andrea)
Pip (Fraulein Souris Baby Andrea)

26 januari 2021

 

Pip en ik zijn samen in de vroege ochtend afgereisd naar Bremen. Onder het genot van een kopje thee heb ik samen met Eva (eigenaar van dekreu Scotty (Higgens vom Rollbach)) gezellig gekletst. Pip had ondertussen een heel gezellig samen zijn met Scotty. Of de ontmoeting ook succes vol is geweest moet nog afgewacht worden. Over 4 weken wordt er een echo gemaakt.