Bo(ke) van de Austieberg

 

Geboren: 4-8-2010

Glatthaar

 

Omdat Boke in 2015 glaucoom heeft gekregen worden er geen pups meer met haar gefokt. Boke heeft hierbij haar rechteroog verloren. Ze blijft natuurlijk in ons gezin!

 

Boke is zo'n hond die niets verkeerd wil doen. Maar soms ook een echte Lady. Ze is erg rustig en nooit overdadig aanwezig. Ze weet precies wat wel mag en niet en houdt zich hier keurig aan. avonds ligt ze altijd bij ons. Ze is ontzettend lief met kinderen. Als ze het niet vertrouwd gaat ze weg. Als ze aan de riem is trekt ze nooit, maar loopt rustig mee ongeacht wie haar begeleidt!

 

Eind november 2018 is Boke volledig blind geworden door ook glaucoom. Ze is geopereerd en haar oogje is verwijderd. Ze blijft natuurlijk is ons gezin. 

Ze is vol vertrouwen en loopt door het hele huis. Maar ook buitenhuis weet ze haar mannetje te staan. Ze kan heel goed horen en luistert waar ze zijn moet. Ze stoot echt wel eens haar hoofd of zit met de richting helemaal mis. Maar ze raakt gelukkig niet in paniek, is bang of angstig, Het belangrijkste voor ons is dat ze geen pijn heeft. En alles wijst erop dat ze dat nu niet meer heeft!!