17 april 2021

 

Ik kan alvast verklappen dat we bezig zijn dat er 2 dekreuen in Nederland bijkomen. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee! Op dit moment zijn ze bezig met alle keuringen die nodig zijn om dekreu te worden. Mocht u hier vragen over hebben dan horen we dat graag!!


27 maart 2021

 

Er zijn weer pups geboren!! Klik hier voor meer informatie


23 februari 2021

 

Vandaag zijn we naar het dierenziekenhuis in Oldenzaal geweest voor een echo. We waren allemaal erg benieuwd of Pip inderdaad zwanger is. En ja hoor dat is ze!! Hieronder volgen de foto's van de trotse ouders!! Eind maart is Pip uitgeteld. Alle informatie over deze worp kunt u hier vinden!!


7 januari 2021

 

Er staat weer een nestje pups gepland voor dit jaar in onze kennel. Hier zijn genoeg wachtenden voor. Wilt u toch graag in aanmerking komen voor een Chebo-pup dan raad ik u aan op je aan te melden voor de pupbemiddeling. Zie voor hier informatie

 

 


Maart 2020

 

De pups van Pip vliegen oprit moment uit. Voor dit jaar staat er geen nestje meer gepland. We willen Pip de rust geven om weer helemaal te herstellen van haar zwangerschap en het opvoeden van de pups.

 

Polly krijgt ook geen nestje meer. We vinden haar te oud worden voor een eventuele zwangerschap. Voor ons is het erg belangrijk dat de honden in goede gezondheid blijven!!


8 januari 2020

 

Jippie de pups van Pip geboren!!! Klik hier  voor meer informatie en foto's!!
10-11-2019

 

Er heeft een dekking plaatsgevonden tussen Pip en Comic. 9 december 2019  weten we doormiddel van een echo of Pip inderdaad zwanger is.

2 november 2019

 

De B-worp is vandaag jarig en worden 5 jaar! Allemaal gefeliciteerd. Wij wensen Babe (Cleo), Bounty (Bliss), BonBon (Bibi), Butler Bruce (Butler), Beauty (Bo) en Brigit (Sky) van de Nijenhaer een fijne dag toe!! Ik zie er naar uit jullie weer te mogen ontmoeten. Een terugkomdag wordt gepland voor begin 2020!!

30 juli 2019

De pups van Polly en Sammy zijn gisteren 29 juli geboren. Zie onder het kopje Worpen —> E worp voor de details en foto's!

 

1 juli 2019

 

Bovenstaande foto is het bewijs! Polly von der Villa Kunterbunt is zwanger van Lucky von der villa Kunterbunt! Zoals je aan de namen van de honden kunt zien zijn komen ze uit dezelfde kennel uit Duitsland. Helaas bestaat deze kennel niet meer. Natuurlijk is het geen inteelt. 

 

 

Roepnaam Sammy
Lucky von der Villa Kunterbunt
Polly von der Villa Kunterbunt
Polly von der Villa Kunterbunt

Alle aanstaande nieuwtjes over deze worp staat onder Worp E bij worpen


April 2019


Boke en Polly zijn goedgekeurd als therapiehond. Ook ik heb de cursus met goed gevolg afgelegd. 


Pip is loops, helaas is er geen dekking tot stand gekomen. 


2 november 2018

Vanmorgen ben ik met Boke naar de dierenarts geweest. Het ziet er niet goed uit. De druk in haar ogen was sterk verhoogd. Middels een spoedoperatie is haar oogje verwijderd. Dit betekend nu dat ze volledig blind is. Het zal voor haar maar ook voor ons een uitdaging worden om met haar blindheid om te gaan. 


November 2018

 

Leuk nieuws!

Do (Dieze van de Nijenhaer) is zwanger. Do is de eerste geboren Chebo en dochter van Polly. Ze komt uit de D worp. Ik vind het dan ook geweldig om dit nieuws te mogen vertellen. In december worden de pups verwacht. Voor meer informatie kunt u naar hun site www.chebovandeboskamp.com

 

Op de foto hierboven zie je Polly met de kleine Do. Do is een rauharige teef.

Do (Dieze van de Nijenhaer)
Do (Dieze van de Nijenhaer)

Oktober 2018

Wat minder goed nieuws over Boke. De ziekte glaucoom heeft het enige oog van Boke aangetast. De consequentie is dat ze blind wordt. Ze wordt binnenkort geopereerd.


 

 

 Juli 2018

Polly is deze maand loops geweest. Ondanks diverse pogingen is er geen goede dekking tot stand gekomen. We wachten met goede moed op de volgende loopsheid. Dat zou in de regel rond eind december zijn.

 

Als Pip 18 maanden is wordt ze gekeurd. Mocht zij de keuringen goed doorstaan dan proberen we in 2019 of zij ook een nestje pups krijgt!