30 juli 2019

De pups van Polly en Sammy zijn gisteren 29 juli geboren. Zie onder het kopje Worpen —> E worp voor de details en foto's!

 


1 juli 2019

 

Bovenstaande foto is het bewijs! Polly von der Villa Kunterbunt is zwanger van Lucky von der villa Kunterbunt! Zoals je aan de namen van de honden kunt zien zijn komen ze uit dezelfde kennel uit Duitsland. Helaas bestaat deze kennel niet meer. Natuurlijk is het geen inteelt. 

 

 

Roepnaam Sammy
Lucky von der Villa Kunterbunt
Polly von der Villa Kunterbunt
Polly von der Villa Kunterbunt

Alle aanstaande nieuwtjes over deze worp staat onder Worp E bij worpen


April 2019


Boke en Polly zijn goedgekeurd als therapiehond. Ook ik heb de cursus met goed gevolg afgelegd. 


Pip is loops, helaas is er geen dekking tot stand gekomen. 


2 november 2018

Vanmorgen ben ik met Boke naar de dierenarts geweest. Het ziet er niet goed uit. De druk in haar ogen was sterk verhoogd. Middels een spoedoperatie is haar oogje verwijderd. Dit betekend nu dat ze volledig blind is. Het zal voor haar maar ook voor ons een uitdaging worden om met haar blindheid om te gaan. 


November 2018

 

Leuk nieuws!

Do (Dieze van de Nijenhaer) is zwanger. Do is de eerste geboren Chebo en dochter van Polly. Ze komt uit de D worp. Ik vind het dan ook geweldig om dit nieuws te mogen vertellen. In december worden de pups verwacht. Voor meer informatie kunt u naar hun site www.chebovandeboskamp.com

 

Op de foto hierboven zie je Polly met de kleine Do. Do is een rauharige teef.

Do (Dieze van de Nijenhaer)
Do (Dieze van de Nijenhaer)

Oktober 2018

Wat minder goed nieuws over Boke. De ziekte glaucoom heeft het enige oog van Boke aangetast. De consequentie is dat ze blind wordt. Ze wordt binnenkort geopereerd.


 

 

 Juli 2018

Polly is deze maand loops geweest. Ondanks diverse pogingen is er geen goede dekking tot stand gekomen. We wachten met goede moed op de volgende loopsheid. Dat zou in de regel rond eind december zijn.

 

Als Pip 18 maanden is wordt ze gekeurd. Mocht zij de keuringen goed doorstaan dan proberen we in 2019 of zij ook een nestje pups krijgt!